Liverpool legend Ian St John dies


Liverpool legend Ian St John has passed away at the age of 82.

The Scottish striker had won two first division titles under Bill Shanklyt at Anflied in the 1963/64 and 1965/66 seasons, while also scoring the winning goal in the 1965 FA Cup final.

Ai p[o ashtu kishte përfaqësuar Skocinë 26 herë, derisa më vonë ai u bë trajner i klubit të tij nga fëmijëria, Motherwll, po ashtu ishte edhe te Portsmouthi.

St John shënoi fituesin për t’i dhënë Liverpool titullin e parë të Kupës FA kundër Leeds në 1965

Liverpooli njoftoi për vdekjen e tij në një postim ku thuhet: “Ne jemi shumë të pikëlluar nga vdekja e një legjende të vërtetë të Anfield, Ian St John”.

“Mendimet e të gjithëve në Klubin e Futbollit Liverpool janë me familjen dhe miqtë e Ian në këtë kohë të trishtuar dhe të vështirë.”

John ndërroi jetë pas një sëmundje të gjatë me kancerin në prostatë. /Telegrafi/

Ai gjithashtu përfaqësoi Skocinë 26 herë dhe u kthye në atdheun e tij për të menaxhuar Motherwell

telegrafi.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *